Sponsoren | Naar overzicht

Verslag 1e race Lelystad!

Geplaatst op: 7-3-2011  |  Aantal foto's: 35

Eerder dan in voorgaande jaren was daar alweer de start van het raceseizoen 2011.
Omdat er op zaterdag geen mogelijkheid tot trainen meer is moet dit op zondagochtend nog gebeuren. Toop heeft eigenlijk niets aan zijn auto veranderd en is snel klaar. De auto van Jan is in de winter danig onder handen genomen maar voelt ook gelijk goed aan.
Er staan deze 1e racedag relatief weinig auto’s aan de start. In een veld van zo’n 28 auto’s scoort Toop steeds plekken rond de top 10, Jan eindigt steeds een aantal plekken lager en in de 3e manche valt hij uit na een spin.
De Finale is hectisch. Pas na 3 herstarten en een aantal uitvallers kon de race op gang komen. Jan reed erg sterk en nam na 2 ronden de leiding. Met een serie snelle rondes bouwde hij een flinke voorsprong op. Toop maakt wat ruzie over een stukje asfalt met een medecoureur en dat koste nogal wat tijd, daarna reed hij zeer snel naar voren. In de laatste ronden ging alleen Henk Peeters nog aan Jan voorbij, een hele mooie 2e plek was dus het resultaat. Dit is de beste prestatie van een WRT coureur op Lelystad. Toop eindigde nog op een 7e plek.
Uiteindelijk toch nog een hele goede start van 2011, hopelijk kan de lijn door worden getrokken op 27 maart wanneer er wederom op Lelystad zal worden gereden.

Bij deze willen we Patrick Huisman van autospeedwayonline.nl hartelijk bedanken voor de mooie foto's!!

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen