Sponsoren | Naar overzicht

Racing Expo 2011

Geplaatst op: 1-2-2011  |  Aantal foto's: 9

Racing expo

Dit weekend begon het race seizoen in ons eigen Friesland. In leeuwarden was de start van het race seizoen met de racing expo.
Net als 2 jaar geleden stond ook het Wagenaar Racing Team weer met een stand op de beurs, ook ditmaal weer in samen werking met onze sponsor Slump Oil.
Toop mocht zich weer uitleven in de live arena. Samen met ongeveer 8 andere stockcar f2s en de stockcar f1 van Geert-jan Kijzer werd hier een spectaculaire race show van gemaakt. Met de nodig bumper werk onderling werd er mooi gereden. Ook de stockcar f1 kon enige tikken verwachten van de mede stockcar f2 coureurs.
Dit jaar werd er gekozen om de stand van de wrt kant iets professioneler te maken met behulp van een mooie achterwand. Op deze achterwand is er een ontwerp gemaakt met ons logo in het midden en aan bij de kanten de sponsoren. Dit ontwerp is gemaakt en uitgevoerd door Ontwerp studio Horneman en de verf op achterwand is gesponsord door Az schilderwerken.
Deze nieuwe achterwand samen met de f2 van Peter, de Motor van Jaap Kingma makelaardij en de stand op bouw van Slump Oil maakt de stand compleet.
Deze 2 dagen waren volgens ons zeer geslaagd. Daarom willen we de volgende personen en bedrijven zeer bedanken voor de mooie start van het Race Seizoen!!!

Slump Oil (voor de stand)
Jaap Kingma Makelaardij (voor de motor en de vloerbedekking)
Anne Wiersma (voor de verlichting)
Az Schilderwerken (voor de verf op de achterwand)
Ontwerp studio Horneman (voor het ontwerp op de achterwand)
Jarno Steringa (voor de stand opbouw)

Eerste Wedstrijd : 6 Maart

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen