Sponsoren | Naar overzicht

21 September

Geplaatst op: 28-9-2008  |  Aantal foto's: 14

Na de teleurstelling van de vorige wedstrijd was iedereen gebrand op een goed resultaat.
Op zaterdag werd er weer getraind. Aan de auto van Peter waren nogal wat dingen verandert en dat leverde direct een verbetering op. De gehele middag werd er nog wat dingen geprobeerd en uiteindelijk waren Toop en Peter tevreden over de afstelling van hun auto. De laatste training sessie werd er nog even van auto gewisseld om eens te voelen hoe de auto van de ander reed. Dit was toch wel een heel groot verschil.
Op zondag waren er 35 auto’s dus alles in één manche. Peter startte vanaf een 4e plaats, Toop stond wat meer naar achteren. Peter nam vrij snel een 2e plaats in en hield dit redelijk lang vast. Uiteindelijk kwamen er nog een aantal snelle mannen langs en eindigde Peter op de 7e plek. Toop reed een stabiele race en eindigde in de middenmoot. De auto deed het niet zo goed als op zaterdag.
De 2e manche stond Peter bijna helemaal achteraan. Beide coureurs konden redelijk meekomen en eindigden in de middenmoot. Toop was nog steeds niet tevreden over de auto en monteerde voor de laatste manche nieuwe banden.
Toop startte de laatste manche redelijk vooraan, Peter stond op de 25e startplek. Direct na de start kreeg Peter een harde tik waardoor hij uit de bocht vloog en als laatste weer aan moest sluiten. Halverwege de race kreeg Peter de andere WRT bolide in beeld. Toop werd vrij eenvoudig ingehaald. De wegligging van Toop z’n auto was nog steeds niet goed.
Helaas is de daguitslag nog steeds (29-09) niet bekend, zodra deze bekend wordt gemaakt wordt dat hier gepubliceerd.

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen