Sponsoren | Naar overzicht

18 Mei Lelystad

Geplaatst op: 19-5-2008  |  Aantal foto's: 18

Twee weken mooi weer en uitgerekend op de training regent het pijpenstelen! Op een drijfnatte baan is het glibberen. Toop heeft de snelheid er aardig inzitten maar Peter ziet alle uithoeken van de baan. Nadeel van deze situatie is dat we de autoís niet konden afstellen voor de droge race van Zondag.
Op zondag schijnt het zonnetje gelukkig weer. Nadat er de vorige keer nogal wat F2ís zijn afgekeurd moeten vandaag weer alle autoís gekeurd worden. Beide WRT stockcarís worden zonder opmerkingen goedgekeurd, de eerste horde is genomen. Er zijn vandaag 42 autoís waardoor er weer in twee groepen wordt gestart. De beste 30 mogen deelnemen aan de finale. Peter heeft besloten de hele dag achteraan te starten om eerst even te wennen.
De eerste manche wordt door Toop en Peter uitgereden op een plek in de achterhoede. Bij Toop lukt het nog niet echt en Peter gaat voor uitrijden.
De tweede manche wordt Peter 11e en Toop rijd ook weer uit.
In de laatste manche gaat het ineens veel beter met Toop en hij finisht op een knappe 5e plek. Peter scoort wederom een nette 11e positie.
Beide WRT stockcars mogen aan de finale deelnemen. Al in de eerste bocht krijgt Toop een vrij harde tik van achter waardoor de motor er mee ophoud. Hij wil daarna ook niet meer aan. Heel erg jammer na het goede resultaat in de 3e manche. Peter rijd ook deze finale zonder problemen uit. Na afloop van de finale in het rennerskwartier start de auto
Op naar de volgende race.

Naar nieuwsoverzicht
Uitslagen Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen