Sponsoren | Naar overzicht

Verslag 19 en 20 April

Geplaatst op: 22-4-2008  |  Aantal foto's: 20

Een historisch weekend voor het WRT! Voor het eerst met de vrachtwagen naar het circuit en voor het eerst twee autoís op de baan.
Op zaterdag werd er wederom getraind. Peter kwam voor het eerst met de auto op de baan en dat ging goed. Er waren geen technische problemen en er zijn veel rondjes gereden. In de komende periode zullen we de auto helemaal controleren waarna bekeken wordt of er in mei alleen getraind wordt of ook de wedstrijd wordt gereden.
Toop ondervond tijdens de trainingen wat kleine probleempjes maar deze waren aan het eind van de dag redelijk onder controle.
Onder een heerlijk voorjaarszonnetje (eindelijk) vond op zondag de wedstrijd plaats. Maar liefst 42 F2ís waren naar het circuit gekomen er werd daarom in twee groepen gereden met aan het eind van de dag een finale met de beste 30.
De manches brachten niet het verwachte resultaat. De wegligging bleek dus toch niet in orde. Na het optellen van de punten bleek Toop als 3e reserve voor de finale gekwalificeerd. Gelukkig waren er drie afzeggingen en kon Toop deelnemen. Na een wat ongelukkige start vond Toop een redelijk ritme en reed de finale zonder problemen uit.
Met het nodige huiswerk maken we ons op voor het volgende race weekend op 17 en 18 Mei.

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen