Sponsoren | Naar overzicht

Wedstrijd 16 Maart

Geplaatst op: 17-3-2008  |  Aantal foto's: 14

Wat een #@%&@@$^ weer!

Nadat er op zaterdag nog onder ideale weersomstandigheden was getraind, kwam het water op zondag met bakken uit de hemel. Nu weten we dat Toop meestal snel is in het water maar toch hadden we liever wat aangenamer weer gehad.
Er waren 38 F2ís naar de baan gekomen, lekker druk dus. De eerste manche mocht Toop redelijk vooraan starten, na een paar ronden lag hij 2e achter Meine Drost. Door remproblemen kun het 2e stek niet worden vastgehouden en zakte hij uiteindelijk naar een 8e plek. Nog steeds heel goed onder deze moeilijke omstandigheden.
In de 2e manche lukte het niet om vanaf het 30e startplek naar voren te komen. De remmen waren nog steeds niet in orde. In deze manche was er een mooie strijd tussen Willie Peeters, Toon Schut en Cor Schutter om de overwinning, Cor Schutter trok aan het langste eind.
De laatste manche waren de remproblemen opgelost en ging Toop weer als een speer, met nog een aantal ronden te gaan was hij alweer opgerukt naar de top tien. Totdat Danny Wagtmans en Geert-Jan Keizer vlak voor hem bij elkaar op reden, ze schoten beide naar buiten en Toop stak hun mooi binnendoor. Op dat moment kwam Wagtmans echter weer hard naar binnen, reed over Toop zijn achterwiel en beschadigde daarbij de uitlaat. Dat was het einde van een toch wel succesvolle dag waarbij Toop als 15e in de einduitslag stond.

Naar nieuwsoverzicht
De schade na manche 3 Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen