Sponsoren | Naar overzicht

Tussenstand stockcar's

Geplaatst op: 19-1-2008  |  Aantal foto's: 7

Op naar het 2e seizoen!
Het eerste seizoen van WRT zit er al weer geruime tijd op. Wat een belevenis! We hebben ontzettend veel plezier gehad. Vooral het World Cup weekend in Venray was een hoogtepunt, mooi weer,goede sfeer en spannende races. De eerste wedstrijden van het seizoen stonden in het teken van “leren”. Steeds ging het een beetje beter waarna er halverwege een paar slechte races waren. Schade en slechte klasseringen volgden elkaar op. Daarna ging het weer beter waarbij de laatste wedstrijd van het seizoen werd in twee van de drie races punten gescoord, een mooi eind van het jaar.
Voorbereidingen 2008
Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al weer in volle gang. De auto van Toop wordt onderworpen aan groot onderhoud en de motor wordt gereviseerd. De auto van Peter is inmiddels weer in de opbouwfase, alle staalwerk wat vervangen moest worden is inmiddels afgelast. De eerste onderdelen van de motor zijn binnen, hier zal binnenkort mee worden begonnen. Verder gaan we bezig met het maken van de aluminium beplating en het aanbrengen van een nieuw elektrisch systeem. De bedoeling is dat de wagen gereed zal zijn voor Racing Expo (zie hieronder), drukke werkzaamheden kunnen nog roet in dit eten strooien.
Nieuwe Site
De werkzaamheden aan de nieuwe site lopen iets achter op het schema, de site zal niet op 01-01-08 in de lucht zijn. Het ontwerp is al wel klaar. We gaan nu proberen de site met de Racing Expo op 22-2 in de lucht te hebben.
Racing Expo 2008
Het WRT is gevraagd voor de demonstraties tijdens de Racing Expo (http://www.racing-expo.nl) op 22 en 23 februari in Expo Centrum te Leeuwarden. Toop zal hieraan deelnemen, de auto van Peter zal alleen tentoongesteld worden.
Op de Expo willen wij graag onze sponsoren extra onder de aandacht brengen. Mocht u daar in geintereseerd zijn, mail dit dan even naar ons (info@wrt-f2.nl)
Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen