Sponsoren | Naar overzicht

Lelystad 11 November

Geplaatst op: 16-11-2007  |  Aantal foto's: 20

Helaas was daar al weer de laatste wedstrijd van 2007!

Op een zeer natte baan van Lelystad werden door een kleine dertig auto’s gestreden om de laatste punten van het seizoen.
De eerste manche werd begonnen van een 6e startplek en na een goed gereden race werd het uiteindelijk een 9e op de finishlijn. De eerste top 10 positie was een feit.
De tweede ronde moest van af een 20e positie worden begonnen, na een moeizame maar goed gereden wedstrijd viel een 13e positie een beetje tegen.
De laatste manche moest dan nog maar eens succes brengen. Een goede start zorgde ervoor dat Toop zo ongeveer rond de 5e plek circuleerde. Plotseling stond er een auto dwars op de baan en vanwege de drukte kon Toop er niet omheen en moest hij hard in de remmen. Geen schade maar wel veel plekken verloren. De opmars kon opnieuw ingezet worden en 3 ronden voor het einde had Toop weer een 8e plek te pakken. Vanwege het slechte weer was er zoveel modder op de baan gekomen dat dit ervoor zorgde dat de stofbril (nu dus drekbril) erg vies werd, dit in combinatie met de laagstaande zon zorgde ervoor dat het zicht er beperkt was. In de laatste ronde had Toop echt geen idee meer en stuurde voor de één na laatste bocht zo’n 10m meter te vroeg in. Een grote waterfontein ontnam het zicht op de auto volledig. Dit grapje koste een plekje waardoor wederom een prima 9e plek werd gescoord.

In de volgende nieuwsbrief (midden December) zullen we nog eens terugkijken op het voorbije seizoen en de plannen voor volgend jaar alvast belichten.


Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen