Sponsoren | Naar overzicht

Wedstrijd Lelystad

Geplaatst op: 15-7-2007  |  Aantal foto's: 8

Donkere wolken en spectaculaire races.

Wederom een vol startveld van 30 auto’s. Dit ondanks het EK dat gelijktijdig werd verreden in Northampton. Een flink aantal Nederlands toppers waren naar deze wedstrijd afgereisd. Dreigende wolken bepaalden het weerbeeld maar het duurde tot de laatste manche voordat het begon met regenen.

1e manche
Vanaf een 8e startplek werd er begonnen aan de 1e manche. Na een goede start kwam Toop klem te zitten achter een aantal auto’s die lastig in te halen waren. Dit koste wat tijd waardoor de snelle mannen rap dichterbij kwamen. Een crash met een collega, die ruimte dacht te zien waar het niet was, koste veel plaatsen. Ergens in de achterhoede kwam Toop over de finish

2e manche
De kortste wedstrijd tot nu toe. Al op de startlijn had iemand Toop op de bumper. Bij het ingaan van de eerste bocht werd de auto gelanceerd over Danny Wagtmans (8). Bij het neerkomen brak een stuurstang waardoor verder rijden niet mogelijk was.
Beetje een domme actie (want ook de dader stond vast tussen de gecrashte wagens) waarbij ook Joop Eskes (74) uitgeschakeld werd.

3e manche
De opgelopen schade was eenvoudig te verhelpen zodat de auto weer fris aan de start verscheen voor de afsluitende manche. Vanwege het uitvallen mocht er vooraan gestart worden. Omdat het begon met regenen was het nogal glad en dat zorgde ervoor dat Toop de eerste paar ronden niet goed doorkwam. Nadat (tijdens het rijden) de rembalans was aangepast ging het stukken beter en werd er een goed tempo gereden. Na veel strijd was een plek in de middenmoot het resultaat.

De volgende wedstrijd is het Worldcup weekend (18 en 19 Augustus) op de baan van Venray. We zullen daar heen gaan met een Renault vrachtwagen die beschikbaar wordt gesteld door Truckservice Jager uit St. Johannesga. (de link naar hun website vindt u bij Sponsoren)

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen