Sponsoren | Naar overzicht

Wedstrijd Lelystad

Geplaatst op: 20-5-2007  |  Aantal foto's: 11

Wederom een zeer groot startveld in de F2, maar liefst 35 wagens waren naar Lelystad gekomen.
De eerste manche moest begonnen worden op een 10e startpositie. Na enkele ronden lag Toop op een 5e plek, en doordat er een aantal crashes waren geweest was het veld redelijk uit elkaar geslagen. De uitzichten op een goede klassering waren dus goed totdat er met de rode vlag werd gezwaaid en het hele veld weer aansloot. Hierdoor had Toop de snelle heren direct achter zich bij de herstart. Een vijftiende plaats was uiteindelijk het resultaat, gezien het grote startveld een prima prestatie.
Vanwege de 15e plek in de eerste manche moest er voor de tweede manche op de 20e startplek worden begonnen (de startopstelling is de omgekeerde uitslag van de voorgaande manche, de laatste staat eerst en de winnaar helemaal achteraan). Na een spannende race werd wederom een 15e plek behaald.
Kort voor de laatste manche viel de regen met bakken uit de hemel, snel werd er gewisseld naar regenbanden en de afstelling van de auto aangepast. In de eerste bocht na de start ging het direct mis, iets te enthousiast op het gas en een spin was het gevolg. Doordat Toop de auto snel weer onder controle had gingen er relatief weinig plaatsen verloren. De snelheid in de regen was erg goed, veel wagen werden ingehaald en Toop behoorde tot de snellere deelnemers op de baan. Na een aantal ronden ging het weer mis: nog een spin. Ook nu koste dit slechts 5 of 6 plekken maar de opmars kon dus weer opnieuw beginnen. Helaas werd de wedstrijd al snel afgevlagd. De computer die de rondetelling en de standen bij moest houden was er namelijk mee opgehouden. Hierdoor is dus ook niet duidelijk wat het uiteindelijke resultaat is geworden.

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen