Sponsoren | Naar overzicht

Wedstrijd Lelystad

Geplaatst op: 15-4-2007  |  Aantal foto's: 13

Sinds de vorige wedstrijd is er weer het nodige gebeurd.
- Een nieuwe tank werd geplaats om de benzineproblemen op te lossen.
- Er werd weer het een en ander gewijzigd aan de afstelling (natuurlijk)
- De stickers van onze sponsor Go Fast zijn aangekomen (waarvoor dank) en aangebracht
- Een nieuwe sponsor kon worden toegevoegd: Slump Oil


Op zaterdag werd er weer getraind. Onder subtropische omstandigheden werden de rondjes gereden maar de grip achter viel tegen. Het bleek dat nieuwe banden helemaal niet werken bij hoge temperaturen. Er werd dus besloten voor de race oude banden te monteren.

Raceday

Voor het eerst moest er gestart worden van de toegewezen startplaats: VOORAAN! Dit zorgde natuurlijk voor wat extra spanning, meer dan 30 auto’s in de nek te hijgen is niet niks. Bij de start werden direct een aantal plaatsen verloren maar al snel kwam het tempo erin. Er gebeurde veel tijdens de race maar alle crashes konden ontweken worden. De oude banden deden hun werk prima.

Vanwege de klassering in de 1e manche moest er nu midden in het veld worden gestart. De start was niet goed en Toop raakte opgesloten achter een deelnemer die geen snelheid maakte. Het vervolg van de race werd met een goede “racepace”uitgereden.

De laatste manche moest er weer in het middenveld worden gestart. Wederom werden er enkele plaatsen verloren bij de start. Dit is toch moeilijk, de wagens zitten heel dicht bij elkaar. Toop zal gewoon een aantal starts moeten maken om dit onder de knie te krijgen. Ook nu ging de race weer goed waarbij regelmatig aangehaakt werd bij rijders die het spelletje al heel wat langer spelen.

De volgende wedstrijd gaan we de uitslagen opvragen bij de leiding. Tot nu toe waren we niet zo bezig met klasseringen maar het is toch wel interessant om te weten waar Toop geëindigd is.

Wederom een mooi raceweekend dat weer heel veel informatie heeft opgeleverd.
De volgende race zal zijn op 20 mei, wederom op de baan van Lelystad.

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen