Sponsoren | Naar overzicht

Wedstrijd Lelystad

Geplaatst op: 18-3-2007  |  Aantal foto's: 16

Er waren vandaag maar liefst 29 inschrijvingen. Omdat vandaag in het thema stond van het leerproces was besloten de gehele dag achteraan te starten.
1e manche: Na een behouden start ging de snelheid elke ronde een beetje omhoog. Omdat het snelheidsverschil met de top nogal groot was, moest er vaak ruimte worden gelaten. Hierdoor was het moeilijk om in het juiste ritme te komen. Uiteindelijk was een knappe 12e plaats het resultaat.

Voor de 2e manche nog weer wat aanpassingen aan de wielophangingen uitgevoerd om nog meer grip in de bochten te verkrijgen.

2e manche: Na wederom een voorzichtige start werd direct met een flink tempo de achtervolging ingezet.
Terwijl de rondetijden steeds verder zakten werd er lekker gestreden om positie. Wat duidelijk opviel was dat het verschil met de toppers minder groot was. Twee ronden voor het einde viel de auto stil door problemen met de benzinetoevoer.
Hoewel erg jammer dat de auto stilviel was het wel positief om te zien dat er een grote stap was gemaakt.

3e manche: Net voor de start begon het heel hard te regenen. Omdat bijna alle deelnemers slicks gemonteerd hadden werd het een grote glijpartij. Na enkele ronden is Toop er uitgereden om schade te voorkomen.

Een zeer leerzaam weekend waarin veel ervaring werd opgedaan. Voorlopig zijn we zeer tevreden over de wegligging en het vermogen van de motor. In de komende wedstrijden hopen we de stijgende lijn voort te kunnen zetten.

Naar nieuwsoverzicht
Naar nieuwsoverzicht
Jaarkalender | Naar volledige kalender
Zondag
19
Oktober

Lelystad Open NK

Nieuws & Foto's | Naar overzicht Winter werkzaamheden

Winter werkzaamheden geplaatst: 6-1-2014
aantal foto's: 6
Lezen »

Weerbericht | KNMI.nl

Vandaag en morgen Verwachting voor vandaag en morgen